top of page

Blog

Topluluk

İTÜ EKONOMİ KULÜBÜ

Güncelleme tarihi: 18 Ara 2020

İTÜ Ekonomi Kulübü olarak okuyucularımıza vermek istediğimiz ilk mesaj kulübümüzün sadece ekonomi öğrencilerine hitap etmiyor oluşudur. Her sene çeşitli bölümlerdeki öğrencilerle entegre olarak yıl içindeki etkinliklerimizi planlıyoruz ve bu süreçte herbirinin birçok faydasını görüyoruz. Aşağıda yıl içinde yapılan etkinliklerimizin kısaca içerikleri yer alıyor. İçinde yer almak isteyeceğiniz bir etkinlikle karşılaşacağınıza eminiz.


Ekonomi Zirvesi - Çeşitli sektördeki şirketlerle o sektöre ait güncel ekonomik sorunları konu alan panellerle takip ettiğin ekonomistleri, siyasetçileri dinleme fırsatı yakalayabilir ve merak ettiklerini sorabilirsin.


Women in Business - İş dünyasında cinsiyete bağlı fırsat eşitsizliği ve kadınların iş dünyasında yaşadığı zorluklar hakkında katılımcılarda farkındalık yaratmayı temel hedefi edindiği etkinliğidir.


Big Four Summit - Dünyanın en büyük 4 denetim&danışmanlık şirketi olan PwC, EY, Deloitte, KPMG’nin tek sahnede buluştuğu ve denetim, danışmanlık, vergilendirme ve kurumsal finansman konuları üzerine sunumlar yaptığı zirvedir.


Ekodemi - Öğrencilerin maksimum bireysel faydayı alması hedeflenmiş, finansal okuryazarlık, dijital pazarlama, diksiyon gibi birçok farklı içeriğe sahip sertifikalı butik etkinlikler serisidir.


Businesstrip - BusinessTrip öğrencileri ve farklı sektörlerden şirketleri samimi ve gerçekçi bir ortamda bir araya getirerek öğrencilerin sektörü tanımasını ve sorularını sormasını sağlayan bir etkinliktir.


Businessgame - Öğrenciler belirli gruplara ayrılarak her bir grup hayalî bir şirketi temsil etmek üzere, kendilerine verilen case üzerinden sınırlı kriterlere ve departmanlara bağlı kalarak bir proje oluşturmaktadır ve belirli sektörlerdeki şirketler tarafından değerlendirildiği bir etkinliktir.


BrownBag - İki konsept bazından gerçekleştirilen bu etkinliğimizde ilk konsept olarak genel ekonomi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen öğrencileri bir araya getiriyoruz; ikinci konsept olarak ise şirketlerden davet edeceğimiz isimlerle bir konu üzerinde sohbet havasında sorularımızla, fikirlerimizle değerlendirme yapıyoruz.


Podcast - Etkinliğimiz, bir konu üzerine bir veya daha fazla katılımcının ve kulübümüzden bir sunucunun yapacağı karşılıklı konuşmalardır.


Etkinliklerle alakalı sorularınızı, öğrenmek istediğiniz bilgileri her zaman kulüp hesabımıza yazarak bize danışabilirsiniz.

206 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page